25 Eylül 2016 Pazar

Okul Günlüğü 2.1 || Hayatın Nimetlerinden Fazlasıyla Faydalandım. || Okul'a Dönüş

Okul geri döndü, dönüyor stresleri geçtikten sonra okul geri döndü. Pazar gecesi ölsem de gitmesem modlarında dolaşırken yaptığım günahlar için af diledim, tövbe ettim ki okul güzel verimli geçsin diye.

Sabah oldu ama olmasın diye dua ederken uyandım. Beklediğimden dinç uyandım ben ölü gibi büyük ihtimalle tuvalette uyurum mantığıyla kalkmıştım. Gittim hazırlandım vs. Beni okula bıraktılar Galia oradaydı işte bana 'GEL ARTIK' tarzında tehditvari mesajlar atıyor, oysa ne yapabilirim trafik var her neyse bütün bu şeyler eşliğinde vardım okula Galia'da oradaydı babasıyla sarıldık selamlaştık vs buraları geçiyorum asıl ekşınlar buradan itibaren başlıyor. 

Ben okulda olan yakışıklı nesli atlamışım yani unutmuşum. Yakışıklıların biri gelir biri gidiyor ve küçük sınıflardan kankalar geldiğinde ''ah sizle konuşmuyorum.s'' egosuna girip devam ediyorum. Gel zaman git zaman, Kırmızı geldi. Güneş gözlüğü, gömleği, içinde ki siyah tişörtü her şeyi muhteşem erkek modunda. Öyle dağınık saçları o kadar güzeldi ki. Dedim Berry acı ama gerçek UNUTAMADIN! Öyle kolay neyi unutuyon sen kim köpeksin moduna girdim kendimi azarlıyorum. Sonra işte bizim kaçamak bakışmalarımız -ki beni hatırlamadığını biliyorum anlamak için şuraya tık
oldu falan. Sonra onun yanından diğer hocalarla selamlaşıyoruz. Mesela Biyoloji artık yok. Hocaya ay nasıl üzgünüm hocam anlatamam modunda konuşurken içimde hadi yürü git lanet karı geçen sene neler yaşattın!!! modunda oluyorum.

Sonra işte sınıfa gittik falan, sınıfımda olan yakışıklıları unutmuşum diyebilirim size. Gerçekten kesmekten artık gözlerimin acımaya başladığını hissediyordum. Özellikle Maviş beni öldürdü. Mavişin kim olduğunu hatırlamadıysanız tık! Mavi gözlerinin derinliğinde kaybolurken, bedenim ise sadece onu arzuluyordu. Bu ne be birden kendimi grinin elli tonu'nun parodisini yazıyor gibi hissettim. Evet çok yakışıklı. Görseniz siz de asılırsınız ama asla söylemeyeceğim :) Galia ile sınıfta olan yakışıklılqarı paylaştık kim kimi kesiyor falan filan. ''Paste benim, Martı senin. Hayır! Maviş benim!'' tarzı konuşmalar bunlar. Aslında ilk gün tamamen sadece gözüm bayram ederek geçti.

Daha sonra bahçede dolaşırken karşıma birden Güneş çıktı. Gerçekten hiç beklemiyordum hatta içime gelmeyeceği bile doğmaya başlamıştı. Güneş, karşımda merdivenlerden inerken, onu instagram'da takip isteğimi kabul ettikten sonra ilk kez görüyorum. Önünden geçerken bir göz göze geldik tabii ki ben ''take off my soul!'' moduna girdim lütfen beni öldür diye yalvarıyor gözlerim ve az buz yürüdükten sonra Galia dedi ki ''Berry, haklıydın. Boyu posu her şeyi iyi.'' dedim seni öldürürüm. (içimden) Dedim gurl you know it!

Sonraaa... Asıl olay geldi. Maviş bize hoşlandığı kızı falan anlattı. Tabii ki için cenaze ama dışım ''ayy aslında yakışıyosunuz(!)'' modundayım. Tabii ki kıskançlık en üst seviyede.

Böyle bir okul gidiyor ve bunu yazmak istedim. Okuduğunuz İçin Teşekkürlerr!!!

-berry       || twitter: @berrygunluk || PR & İletişim: berrygunluk@gmail.com ||




14 Eylül 2016 Çarşamba

Cesaret İnsana Neler Yaptırır? || Stalker Berry!

Herkese merhaba.

Bu yazıyı büyük bir heyecanla buralara yazıyorum. Öncelikle sakin olmalıyım diye düşünüyorum. Ve Berry, sakince birit şu yazıyı diyorum. Aslında kafamda ki plan bu yazının 'Akrep dövmeli çocuk' ile alakası olacaktı. Ajandama öyle kaydetmiştim ama çok acil bir son dakika güncellemesi oldu ve Berry yine öldü diyebiliriz.

Arkadaşlar ben bu sabah ne yaptım? Neler yaptım bilmiyorum ama her ne halt yediysem çok iyi şeyler yaptığımın farkındayım şuan. Blogda gezinirken fark ettim ki ben size Güneş'i çok anlatmamışım. Ya da ben bulamadım. Bu sene okulda Kırmızı'dan kurtulmama yardımcı olup bir ara ''GÜNEEEĞĞŞŞŞ, KOCA İSTİYOM GEL BENİ AL!'' diye dolaştığım çocuk olur. Ondan bir zamanlar inanılmaz çok hoşlanmıştım arkadaşlarım bilir. Tutu onu nerde görse hadi yine iyisin ihihi tarzı konuşmalarımız okul yılı boyunca olmuştu zaten.

Ve ben bugün bir bok yedim. Deli cesareti mi artık tam bilemiyorum ama Güneş'i instagramdan takip etmeye karar verdim. Ve hesabı gizliydi ve tam olarak az önce *01.00 suları* takip isteğimi kabul etti! Bu sizlere hiç önemli gelmeyebilir hatta hiç bile ama bu benim saykodelik hayatımın dönümsel noktalarından biri olabilir.

Ve şuraya da bir not ekliyeyim 'Akrep dövmeli çocuk' yazısı geliyor! Bu gece de American Horror Story'nin yeni sezoni için sabahlıyorum lanet olsun ki. Hadi öpüldünüz...

-berry      || twitter: @berrygunluk || PR & İletişim: berrygunluk@gmail.com ||


10 Eylül 2016 Cumartesi

Rüya! || Ayrılık Sonrası Psikoloji ve Yeni Umut. ||

Rüyaların tersi çıkarmış ama bilemiyorum.

Bu gece yatmadan önce İso'yu düşündüm. Yokluğunun beni nasıl acıttığını ve aslında hayatımda ne kadar büyük bir yerde olduğunu da fark ettim. Hayatımın her köşesinde artık bu blog var, yani sanki yolda birini görsem bile açıp şu sayfaları yazdığım oluyor.

Yatmadan önce bir depresyon durumum baş gösterdi. İso geldi birden aklımın köşesine, yani ayrıldığımızdan beri bir iki kelime laf ettik ben yazmıyorum e tabii ki o da yazmıyor. Yokluğu hala içimde aslında, mesela whatsapp a artık gün boyu girmiyorum çünkü sadece onunla konuşmak için girerdim ama artık o da yok. Gelişmeler de var elbette.

Kendimi bazı şeylerle avutmaya çalışıyorum. İşte yakışıklı insanların instagram profillerine giriyor, twitter'da mizah profillerinden ayrılmıyorum. Arkadaşlarımın rolü de inanılmaz büyük bu konuda. Ayrıldığımı öğrendiklerinde yazanı mı dersin, hemen tavsiyeler veren mi dersin, arayan mı dersin, küfreden mi dersin hepsi vardı etrafımda.

Geçen günlerde İso bana yazdı. Dövmesini attı. Minik bir sohbet geçti ama gülerek. Klavyeden iki ''asdffd'' yazmak kolay. Ona acı çekmiyormuşum gibi durmuştur ama bilemiyorum yani. İçimi bir ben biliyor. Rouge ile İso hala konuşuyormuş, hatta Rouge bu konuda biraz rahatsızmış. Sonuçta benim eski sevgilimmiş ve benden kafasındaki soru işaretleri yüzünden ayrılmış falan diye rahatsız oluyormuş. Rouge ile İso arasında farklı bir bağ var sebebi ise neredeyse aynı şeyleri yaşamaları. ikisi de sevdikleri için intihar etmiş falanlar.

İşte gece bunları düşünüp hüzünlenirken, rüyamda isoyu gördüm. Ayrılmışız ama, yine birlikte avmlerden birine gitmişiz alışveriş yapıyoruz. Sonra İso ailemle tanışıyo falan. Ama rüyada da ayrılmışız ya içim kan ağlıyo bunu rüyada kesinlikle iliklerime kadar hissediyorum. Uyandığımda efendim işte gözlerde bir tutam yaş, dokunsan ağlayacak modunda kalktım yataktan.

Yeni umut arayışındayım. Okul açıldığında biraz olsun meşgul olacağım ve unutuşumu kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum. Kırmızı'da okulda. Uzun bir süre aşık olmak istemiyorum. Bu iki oldu ve ikisi de elimde patladı!

Geçen gün ise Lady Gaga'nın single'ını beklerken gece yarısı uykusuzluktan ölüyordum. Bero'da son saniyeye kadar beklerken uyuyakaldı yani en azından benim için öyle oldu. Sizlere de promo açısından linkleri aşağı bırakıyorum!

***

Lady Gaga'nın yeni single çalışması ''Perfect Illusion'' yayında!
iTunes  |  Spotify  |  Youtube     || ladygaga.com ||



       twitter: @berrygunluk
       PR & İletişim: berrygunluk@gmail.com









-berry

4 Eylül 2016 Pazar

Merkürün Hayatımı Mahvedişi!

Herkese Merhaba.

Aslında bu yazıyı yazmaya beni iten şey anlatma isteğim. Neden bilmiyorum, içimden bir şeyler bunları anlatmam gerektiğini söylüyor.

İso cephesinde bazı değişiklikler var.

Öncelikle geçen haftalarda İso ile buluştuk her şey gayet iyi gidiyor dünyanın en mutlu insanıyım falan filan. Kafamıza koyduk ilk öpücüğümüzü yapacağız. Daha doğrusu benim ilk öpücüğüm. Kafamıza koyduğumuz için olsa gerek başımıza gelmeyen engel kalmadı.

Günün başına gidecek olursak, aslında bakarsanız her şey muhteşem gidiyor. Annesi ile tanıştım falan muhteşem bir kadın zaten laf yok. Ef sa ne.

Biz bayağı bir müzikler dinlemeleer, videolar izlemeler gidiyoruz. Bunlar olurken biz first kiss yapamadan arkadaşı geldi. Tatlı da çocuk iyi ki geldi. Herneyse, dedi ''İso arabayı alalım gezelim.'' tabii İso beni arkadaşı olarak falan tanıtıyor, gerçi çocuk bilse sevgili olduğumuzu bilemiyorum olacakları. O da gizli gey çünkü.

Sonralarsan efendim tamam dedik falan yemeğe gittik annesi meşhur dolmasını yaptı ama gerçekten ben böyle efsane bir dolma yememiştim daha önce. Sonra işte yemek yedik annesi beni yemem için zorluyor, İso arkadaşıyla konuşurken benimle kaş-gözleşiyor.

Sonralardan arkadaşı işte bir kahve istedi hepimize yaptı. Kimse kahveyi beğenmedi ama bence gayet güzeldi yani onun elinden olduğu için mi bilemeyeceğim. Annesi falıma baktı. ''Geleceğin çok parlak, uzun bir yola gideceksin ama seni engellemeye çalışan biri var. Kısmetlerin çok onun için nazarında çok.'' dedi. Kısmet çok işini bilemeyeceğim ama uzun yol falan hepsi planımda olan şeylerdi.

Sonra arkadaşı araba almaya gitti biz de odaya çekildik. İso dedi ki ''Berry tam zamanı.'' anlamadım başta masum ruhum anlamayı geri çekti. Ama sonra anladım ki ilk öpücük geliyordu kalbim pır pır. Neyse efenim ilk öpücük gerçekleşti. Ben öpücük cahili sadece dudağımı büzüyorum sonradan kaptım olayı tabii ki. Herneyse iso elini boynuma attı nabzım deli gibi atıyo. ''Nabzın çok hızlı!'' dedi. Diyecektim acaba neden bir düşünelim hadi. Biz ilk öpücük işini alttan çıkarttıktan sonra arkadaşı aradı işte babasının işi olduğu için gelemiyomuş vsvs.

Gün boyu öpücükler sevgi sözleri vs.

Siz şimdi diyorsunuz ki aa ne güzel valla aşkınız ooohh!! diyebilirsiniz ama öyle değil.

4 Eylül 2016

Berry, masumca telefonu eline aldı saat 23.12 suları. İso'dan bir mesaj. ''Berry işte bla bla bla ciddileşmeden bitirelim ben değiştim seni üzmek istemiyorum ama ben değiştim.'' falan. Biliyordum bu ilişkinin bir gün biteceğini hissetmek mi denir artık her ne haltsa!

Eski sevgilisinin etkisinde kaldığı için olduğunu düşünüyorum. Çünkü öpüp bırakacak biri değil. Şükürler olsun ki bunu düşünmüş yalan bir ilişkü kurmayalım falan dedi. Tabii şuan gayet relax anlatıyorum ama yaşarken gözler dolu yaş aktım akıyorum diyor, boğazda ise bir yumru var.

Bir gün geleceğini biliyordum bu ayrılık sözlerinin ama bir anda değil beklenmedik yakalanmak, ne kadar kötü.

Şimdi gidip kendi yazdığım Ayrılık hakkında yazımı okuyup biraz kendime gelmeye çalışacağım...

Hoşçakalın.

-berry