25 Aralık 2016 Pazar

bir kaybedenden not

İlk defa belki içimi açacağım size, ilk defa bir derdimin ne kadar büyük olduğundan bahsedeceğim...


o'na

7/12/16

Okulun en acı yanı ne biliyor musun? Seninle yüz yüze gelmek. Beni engellemenin üzerinden ne kadar zaman, ne kadar saat geçti bilemiyorum ama... Şunun farkındayım; seni hala seviyorum ve unutamıyorum. Unutmayı istemedim mi? Çok! Ama olmuyor. Mükemmelliğin gözlerimi dolduruyor. Kaçıyorum senden, yüzleşmekten kaçıyorum. Ya bana bir şey söylersen, ben ne yaparım?

Özlemimi dindiremiyorum. Neden bilmiyorum, senin sınıfından birini gördüğümde kaçıyorum veya mutlu görünmeye çalışıyorum çünkü; bitch no.1 bana seni ima eden bir şeyler söyledi. ''özellikle sarışın erkekler.'' hala bilip bilmediğini bilmiyorum. Ama bana kötü davranma. Ben kötü bir şey yapmadım. Ben utanılacak bir şey yapmadım. Ama insanlar, asıl utanılacak şeyi senin yaptığını söylüyor.

Merak ediyorum, neden? Neden insan gibi gelip benimle konuşmadın? İnsan gibi en azından ''ben senin gibi değilim'' ya da ''ben erkeklerden hoşlanmıyorum.'' demek bu kadar zor olmamalı. Böyle deseydin üzülmez miydim? Yine üzülürdüm. Ama bundan daha az.

Seninle hayallerimizin gerçek olmayacağı gerçeği, geceleri hayal kurarken beni boğuyor. Boğazımdan sıkı sıkı tutup beni öldürüyor. Ben sana zarar mı verdim? Sen aslında kötü bir insanmışsın, öyle diyorlar. İyi biri olsan böyle yapmazmışsın. Haklılar, bir şey diyemiyorum üstüne.

Her neyse, bunları asıl yazma amacıma gelmek istiyorum. Gücümü topladım ve günlerdir giremediğim, tamamı senin fotoğraflarından oluşan albüme girdim. Ne kadar uzun olmuş yüzüne bakmayalı, hatlarına bakmayalı.

özlüyor insan.
diliyor tekrar gelmeni,
tüm hafızamı silip,
tekrar sevmek isterdim seni.
şimdi, bir kadeh biten aşkımıza.
son kez.

Ve biliyor musun? Hala fotoğraflarına bakarak gülümsüyorum.

hayatıma çok anlamlı bir harf ekledin ''a''
teşekkür ederim.
çok.



-berry x  *yazının devamı gelecek*


🌃   || twitter: @berrygunluk || PR & İletişim: berrygunluk@gmail.com ||

10 Aralık 2016 Cumartesi

Asıldığım Çocuk Bana 'Dostuz' Dedi!

Herkese Merhaba,

Bu yazıyı yazmazsam öleceğimi düşündüğüm için açtım burayı ve başladım yazmaya. Uzun zamandır biri ile konuşuyorum. Süvari. Hayatıma bir kaç ay önce girdi ve uzuun zamandırda sürekli sohbet ediyoruz falan.

Sonunda dün ben, Karanlığın Elli Tonu çıkıyor yaa! diye mutluluktan ölüp ona mesajlar atarken, o da dedi ki ben de gideceğim zaten istersen birlikte gideriz. Ben tabii ki ölüyorum arkadaşlar çünkü yani asıldığım ve çıkmak isteyeceğim türden biri kaçırmak olmazdı yani!

Olur dedim sonra dedi ki; ''Yanlış anlama bak, seni o amaçla çağırmıyorum. Biz Dostuz!'' dedi. Berry yine kaderi için ağlıyordu. Berry yine yılmıştı ve Berry bu dünyaya kanka olmak için geldiğini hissediyordu... Ne yazıkki... Ben istiyordum ki mutlu bir aile olabilirdik! Ama sen bana dostum dedin... Dünden beri sevdiğim kız banaaa abi deyince modunda dolaşıyorum. Yani bende bir aşk arıyorum çok mu allahım!!?!?

Aşk hayatım kötüye gidebilir ama okul hayatım en azından gayet iyi. Yani, ders olarak da iyi ama burada asıl kast ettiğim şey, aşk!

Buna çok aşk denemez aslında, cinsel hayatım adına avlanıyorum gibi düşünebiliriz bunu. Sadece kesiyorum bağlanmak yok kes kes kes! Önceki yazılarımdan Maviş'i tanıyorsunuz, onunla bu aralar pek bir yakınız! Beni Çarşı'ya çağırdı, fenerbahçeye küfür etmeye gidecekmişiz. Takım tutmak için takım tutuyor olsam da yanımda bir yakışıklı görmek adına tabii ki gitmek isterim yani!

Bu yazıyı uzatmak istemiyorum, hayatımda pek bir değişim yaşanmadı bugüne kadar, hala biraz da olsa depresyonik ruh halim var ve Güneş ile okulda karşılaştık. Yüzüne bile bakmadım ama onun bakışlarını üzerimde hissediyorum ve bu rahatsız edici bir şey olabiliyor!

Kendinize iyi bakın!

 || twitter: @berrygunluk || PR & İletişim: berrygunluk@gmail.com ||

-berry x


4 Aralık 2016 Pazar

Başlamadan Nasıl Biter | Beni Instagram'dan Engelledi! | Alay Edildim

Herkese uzun bir aradan sonra merhaba diyerek başlamak istiyorum. Yazmadım çünkü kendimde bu gücü toplamam ve bununla karşılaşıp anlatmak için hazır mıydım bilmiyorum. Yoğun bir depresyondan geçip, krizlerden çıkıp, üstüne bir de ölümüne hasta olduktan sonra buradayım.

Aşkımı derinlere kadar yaşıyordum, kolumun üzerine ''Ya benimsin, ya kara toprağın..!'', ''Azrailinim.'', ''Korkma benden sal kendini bebeğim dediğim anda sev beni..!'' yazıyor, telefonumun selfie modunda kendimi fotoğraflıyordum. Yine klasik aşk ve stalk güncelerimi gerçekleştirirken, o an gerçekleşti. Okuldan gelip hayvan gibi uyuyup akşam uyandıktan sonra instagrama girdim ve.. Ve.. VE.. V E... O Güneş yine fotoğraf paylaşmış! Uzun bir aradan sonra. Yani Temmuz/ Ağustostan beri paylaşım yapmıyormuş. Bir güzel çıkmış bir de anlatamam! Ah...

Neyse SS alıyor ve tüm arkadaşlarıma ''GÜNEŞ FOTO ATMIŞ AĞAĞAĞ'' diye yazıyor ve fotoğrafa bakıp aşktan, gözümden kalp emojisi çıkıyor gibi falan oluyor. İşte o an içimde bazı şüpheler uyanmaya başlıyor...


 ben: ay şu fotoğrafın güzelliğine bak!

 iç sesim: beğen o zaman *bitch smile*

 ben: yok ya şimdi gerek yo-

 *iç ses, beyni kontrol altına alır ve fotografa iki kez tıklar.*

 ben: ne yapıyosun *sansür* *sansür*


sonrasında hemen çıkıp Balinda'ya ''Beğendim şdlkgsdlşi'' yazıyorum ve tekrar instagrama birdiğimde, gördüğüm şey beni şoka uğratmış, 67 kez küçük kalp krizi geçirtmişti. Adını yazmama rağmen bir türlü instagram sayfası çıkamıyordu. Yardım, S.O.S mesajlarımı arkadaşlarıma taciz ederce atıyorum. Sonunda Bero görüyor ve karşılık veriyor. ''Dur bende bakayım.'' dedi ve stresli oyun başladı!

*Let the Love Games begin!* ...... Ve buraya hunger games'in müziğini istiyorum @blogger

''Kanka, bende var.'' dedi ve ss attı. Bir iki kişi daha aynı olayı tekrarladığında, anladım ki engellendim. Son şare Suşi'ye yazmaktı!

Suşi, Güneş'in bff i ile çıkmıştı yani ve bir bildiği vardır diye düşündüm. Çare bulamadı aksine, engellendik sanırım bende de öyle!'' dedi. Hayal kırıklığı vardı içimde. Tek bir soru, ''Neden?'' Tabii ki bir cevap bulamadım kendime...

Ardından okul geldi çattı. Şans ya son 3 dersimiz birlikte ben stresten ölüp, kendimi kesmeye hazırlanırken Basic Bitch Nr.1 geldi.

Basic Bitch Nr.1: ''Aaa Berry n'aber?''
Ben: İyi sen? (gülümsüyorum.)
Basic Bitch Nr.1: ''Ya biz seni sınıfça çok seviyorum.'' şimdi o keskin cümleye gidiyoruz. ''Özellikle sarışın erkekler.''

Bu saniyeden hemen sonra kafamı Suşi'ye çeviriyor ve kocaman açılan gözlerimle ''Bitch what the fuck.... what the hell are you. What did she said?!'' bakışlarımı yolluyorum. O da bana aynı boşlukla bakıyor ve sonunda Galia'nın yanına gidiyoruz. O da BITCH I AM SHOOK! bakışlarıyla bize bakıyor. Sonra beni teselli etme aşamasına geçiyorlar. ''İnsan gibi gelip konuşabilirdi.'', ''Sorun bizde değil hepsi aynı!'', ''Zaten iyi biri olsa böyle yapmaz gelir konuşurdu.'' gibi kelimeler kullanılıyor ve ben şok içindeyim. Güçlü durmak zorundaydım gözlerimden yaşlar akacak derecedeydi ama tutuyordum kendimi her şeye rağmen gülmeye, gülümsemeye devam ediyorum. Kendimi sıkmaktan ölüyordum.

Suşi en son gelip ''Üzülmüyorsun değil mi?'' dedi ve ben ''Hayır.'' dedim. Oysa evet deli gibi üzülüyordum...

 || twitter: @berrygunluk || PR & İletişim: berrygunluk@gmail.com ||

-berry x