28 Mayıs 2016 Cumartesi

Buluşma?!



Öncelikle herkese merhaba.

şimdi sizlere o kadar güzel haberler getirdim ki anlatamam.

İso ile bulluştuk bugün. rahat edemedim hemen anlatmak istedim. Gerçekten şu ilk buluşmalar berbattır lafını kesinlikle unutun. Tek kelime ile harikaydı. Ben bile şaşırdım. Çünkü bir kaç arladaşım ilk buluşmalar kötüdür falan dediler korkuttular beni.

Bir avm'de buluştuk. öncelikle ben kafatı yiyorum vardığım anda. ben ne yapıyorum bile dedim kendi kendime. Ama İso geldi. Göz göze geldiğimiz an bir elektrik çarpması hissi ve kalbin durması. gerçekten çok güzel bir andı. Size anlatamam.
ardından hemen konuşarak, daha doğrusu konuşamadan ikimiz de ne diyeceğimizi merak ediyoruz ama ağzımızı bıçak açmıyor havası vardı. daha sonra bişiler spra sora falan ilerlettik güzeldi de. yemeklerimizi yedik daha sonra gülüştük eğlendik ve sinema saati geldi. şimdi benim kafada sorular şu; sinema da zaten boştu. bir şeyler olur mu acaba? benim ilk öpücüğüm ya da el ele ilk film izleyişim falan.

salona bir girdik ana baba günü olmuş. sanki berry ve iso yalnız kalmasın aman aman diye birleşmişler. oturduk kardeş kardeş filmimizi izledik. arada gülüştük bakıştık. romantikti yani.

sonra film bitti ve çıktık avm den o kadar centilmendi ki ben taksiye binene kadar ayrılmadı yanımdan. ben binene kadar dibimde durdu.

adeta yıllarca hayalini kurduğum şeyler bir gün içinde gerçekleşti.

güzel bir gündü yani anlayacağınız......

3 Mayıs 2016 Salı

Berry Günlük 1 Yaşında!



Ailem merhaba;

Artık ailem diyorum çünkü artık siz beni ailemden daha iyi, daha çok şeyimi biliyorsunuz.

Zaman zaman aşkımı, tamam hep aşkımı, bazen iç dünyamı sizlere yazıyorum. Bu günlüğü tamamen kendi içimi dökmek ve Kırmızı'ya olan aşkımı kendimce belgelemekti. Ama gün geldi diğer aşklarım, sevgililerim hepsini okudunuz.

Zaman zaman yazmadım, sonra geldim ve yazdım.

Böyle yazılar nasıl yazılır pek bilmiyorum ama bugün Google'ın şu iyi ki doğdum şeyini görmeseydim sanmıyorum ki hatırlayacaktım. Unutacaktım.

Hayatımın yarısını yatarak diğer yarısını aşk acısı çekerek geçiren bir ergenim aslında. Gün geldi aşkımdan emin değildim yazdım. Çoğunlukla güldük. Nice yaşlara BERRY GÜNLÜK!